Welke fietstas past bij jou? Kom er nu achter!

Het maakt niet uit welke fiets je hebt, er is altijd een passende fietstas voor jou.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Praktisch, duurzaam of trendy

De meeste mensen kopen een fietstas omdat deze praktisch is. Een grote tas om boodschappen te doen, een sportieve tas voor de fietsuitjes of een laptop tas voor het werk. Wist je dat een fietstas ook trendy kan zijn?

De ontwerpers volgen de laatste modetrends en houden rekening met de kleuren en modellen van de nieuwe fietsen. Zo is er een bijpassende tas voor elke fiets.

Afneembare fietstassen

Normale dubbele fietstassen worden met riempjes bevestigd en blijven daarom vast op de fiets zitten. De nieuwste trend in fietstassen zijn afneembare dubbele tassen met een klik systeem. Je kunt dan een dubbele tas op de fiets klikken en deze er ook makkelijk afhalen. Ideaal wanneer je de fiets regelmatig op de fietsendrager zet maar toch een dubbele tas wil.

Let op! Er zijn ook bagagedragers met een vast kliksysteem. Racktime, MIK (Mounting is Key) en AVS (AtranVelo System). Voor ieder van deze bagagedragers heb je een andere fietstas nodig. Kijk even op je fiets of er een van deze dragers op zit, want het zou zonde zijn om daar geen bijpassende tas bij te kopen.

Fietstassen van New Looxs

Wij verkopen hoofdzakelijk fietstassen van New Looxs. Dit is een Nederlands merk waar wij al meer dan 40 jaar goede ervaring mee hebben. Hun gebruiken de beste stoffen, de mooiste ontwerpen en de slimste oplossingen in iedere collectie. New Looxs werkt alleen samen met partners die aan hun en onze kwaliteitseisen voldoen.

Onze tassen moeten niet alleen mooi zijn maar ook duurzaam. Het is belangrijk dat onze klanten er jarenlang plezier van hebben. Beter voor het milieu maar ook voor je portemonnee.

Klik hier voor ons grote assortiment in fietstassen. Of kom langs op een van onze markten en laat je verrassen door onze tassen.

Onze nieuwste producten